Meny

Vår meny

Sushi

 

Meny

Varmt välkomna till Adel 33, en restaurang som har hämtat sin inspiration från Asien. Vi har en Asian fusion meny med modern & klassisk sushi. Vår vision är att erbjuda en kulinarisk helhetsupplevelse med mat, dryck och musik för små och stora sällskap. Vi serverar klassisk och modern sushi baserad på fräscha råvaror. Vi har bordsbokning samt drop-in bord, hör av er om ni vill boka bord. Vi serverar sushin normalt modern, men vill ni ha klassiskt kan ni säga till servisen så ordnar vi det.

Vi serverar exotiska och fruktiga drinkar som kan avnjutas antingen på vår uteservering på Adelsgatan eller vår innergård. Har ni några funderingar hör gärna av er och vill ni läsa mer om vår meny eller boka bord finner ni mer information nedan.

mizu

Förrätter

Förrätter

Karibiskt & sushi

 

Entradas – Förrätter

Vi på Adel 33 har sammanställt en förrätts meny som är inspirerad från det karibiska köket och japansk sushi. Vi vill kunna erbjuda en god kulinarisk upplevelse.

ching

Smårätter – Tapas

Misusoppa, vårrullar & edamamebönor kan beställas för avhämtning.

Huvudrätter

Huvudrätter

Asian fusion

 

Huvudrätter

Våra huvudrätter på Adel 33 har vi tagit fram med inspiration från Västindien. I vår bar serverar vi exotiska och fruktiga drinkar med inspiration från Caribbean och vi har ett stort urval med rom.

Pokébowl

Barnmat

Vid allergier prata med servisen.

Burgare, pokébowl & barnmat kan beställas för avhämtning.

chong

Mat

Sushi

Sushi

Modern & klassiskt

 

Sushi

Adel 33 är en crossover-restaurang med sushibar som serverar modern och klassiskt sushi baserad på fräscha råvaror. Vi serverar vår sushi modern och klassisk i centrala Visby, Gotland. Vill ni beställa hämtmat går det bra att beställa sushi take-away. Vår avhämtning sker under ordinarie öppettider, det går även bra att beställa catering.

Här på Adel 33 så tillagar vi modern sushi. Vi flamberar, har färska kryddor, majonnäs & annat gott. Vid allergier tillfråga servisen.

Vi erbjuder alla våra sushirätter för avhämtning, dock med reservation att ”Adel 33´s special” erbjuds till avhämtning enbart om vi har tid.

thai thai

Sushibar


Efterrätt

Postres

Efterrätter

 

Postres – Efterrätter

Tyvärr erbjuder vi inte våra efterrätter till avhämtning.