Meny

Vår meny

Karibisk mat & japansk sushi

 

Meny

Varmt välkomna till Adel 33, en restaurang som har hämtat sin inspiration från Västindien. Vi har en karibisk inspirerad meny med ett crossover koncept med modern & klassisk sushi. Vår vision är att erbjuda en kulinarisk helhetsupplevelse med mat, dryck och musik för små och stora sällskap. Vi serverar något för alla smaker från det karibiska köket och mordern/klassisk sushi baserad på fräscha råvaror. Vi har bordsbokning samt drop-in bord, hör av er om ni vill boka bord. Vi serverar sushin normalt mordern, men vill ni ha klassiskt kan ni säga till servisen så ordnar vi det.

Vi serverar exotiska och fruktiga drinkar som kan avnjutas antingen på vår uteservering på Adelsgatan eller vår innergård. Har ni några funderingar hör gärna av er och vill ni läsa mer om vår meny eller boka bord finner ni mer information nedan.

mizu

Förrätter

Förrätter

Karibiskt & sushi

 

Entradas – Förrätter

Vi på Adel 33 har sammanställt en förrätts meny som är inspirerad från det karibiska köket och japansk sushi. Dessa smårätter kan beställas som tapas, samt våra varmrätter serveras även i hel/halv portion. Om ni vill dela dessa rätter med varandra rekommenderar vi då 3-4 rätter per person för en god kulinarisk upplevelse.

ching

Smårätter – Tapas

Alla förrätter kan beställas för avhämtning.

Huvudrätter

Huvudrätter

med inspiration från karibien

 

Platos fuertes – Huvudrätter

Vi på Adel 33 har huvudrätter med inspiration från Västindien och vi presenterar ett urval av karibisk mat från exempelvis Jamaica och Cuba. I vår bar serverar vi exotiska och fruktiga drinkar med inspiration från Caribbean och vi har ett stort urval med rom.

Barnmat

Vid allergier prata med servisen.

chong

Mat

Sushi

Sushi

Modern & klassiskt

 

Sushi

Adel 33 är en crossover-restaurang med sushibar som serverar modern och klassiskt sushi baserad på fräscha råvaror. Vi serverar vår sushi modern och klassisk i centrala Visby, Gotland. Vill ni beställa hämtmat går det bra att beställa sushi take-away. Vår avhämtning sker under ordinarie öppettider, det går även bra att beställa catering.

Här på Adel 33 så lagar vi modern sushi. Vi flamberar, tillsätter kryddor, smör, frukt & annat gott. Vid allergier prata med servisen.

thai thai

Sushibar


Efterrätt

Postres

Efterrätter

 

Postres – Efterrätter