Meny

Vår meny

Karibisk mat & japansk sushi

 

Meny

Vi öppnar försommaren 2018

Vi på Adel 33 har en meny som är ett crossover koncept där vi serverar något för alla smaker från det karibiska köket och mordern/klassisk sushi baserad på fräscha råvaror. Vi har bordsbokning samt drop-in bord, hör av er om ni vill boka bord.


Förrätter

Förrätter

Karibiskt & sushi

 

Entradas – Förrätter

Vi på Adel 33 har sammanställt en förrätts meny som är inspirerad från det karibiska köket och japansk sushi. Dessa smårätter kan beställas som tapas och vi rekommenderar då 3-4 rätter för en god kulinarisk upplevelse.


Smårätter – Tapas

Huvudrätter

Huvudrätter

med inspiration från karibien

 

Platos fuertes – Huvudrätter

Vi på Adel 33 har huvudrätter som är inspirerad från Västindien och vi presenterar ett urval av karibisk mat från exempelvis Jamaica och Cuba. I vår bar serverar vi exotiska och fruktiga drinkar med inspiration från Caribbean och vi har ett stort urval med rom.

Vid allergier prata med servisen.


Mat

Sushi

Sushi

Modern & klassiskt

 

Sushi

Adel 33 är en crossover-restaurang med sushibar som serverar modern och klassiskt sushi baserad på fräscha råvaror. Vi serverar vår sushi modern och klassiskt i centrala Visby, Gotland. Vill ni beställa hämtmat går det bra att beställa sushi take-away. Vår avhämtning sker under ordinarie öppettider, det går även bra att beställa catering under sommaren 2018.

Här på Adel 33 så lagar vi modern sushi. Vi flamberar, tillsätter kryddor, smör, frukt & annat gott. Vid allergier prata med servisen.

Sushibar


Efterrätt

Postres

Efterrätter

 

Postres – Efterrätter

All våran glass kommer från