Meny

Vår meny

Sushi, Ramen & Poké Bowl

 

Meny

Varmt välkomna till Adel 33, en restaurang som har hämtat sin inspiration från Asien. Vi har en Asian fusion meny med modern & klassisk sushi. Vår vision är att erbjuda en kulinarisk helhetsupplevelse med mat, dryck och musik för små och stora sällskap. Vi serverar klassisk och modern sushi baserad på fräscha råvaror. Vi har bordsbokning samt drop-in bord, hör av er om ni vill boka bord. Vi serverar sushin normalt modern, men vill ni ha klassiskt kan ni säga till servisen så ordnar vi det.

Vi serverar exotiska och fruktiga drinkar som kan avnjutas antingen på vår uteservering på Adelsgatan eller vår innergård. Har ni några funderingar hör gärna av er och vill ni läsa mer om vår meny eller boka bord finner ni mer information nedan.

mizu

Förrätter

Mellanrätter

Asian fusion

 

Förrätter

Vi på Adel 33 har sammanställt en förrätts meny som är inspirerad från det Asiatiska köket. Vi vill kunna erbjuda en god kulinarisk upplevelse.

ching

Mellanrätter

mizu
Ramen & Poké bowl

Huvudrätter

Asian fusion

 

Ramen & Poké bowl

Våra ramenrätter på Adel 33 har vi tagit fram med inspiration från Japan. Färska ramen-nudlar i härligt mustiga buljonger. Våra Poké bowls som ursprungligen kommer från Hawaii, har vi gjort om med inspiration från Sushi. I vår bar serverar vi exotiska och fruktiga drinkar med inspiration från Caribbean och vi har ett stort urval med rom.

Barnmat

Vid allergier prata med servisen.

chong

Ramen & Poké bowl

Sushi

Sushi

Modern & klassiskt

 

Sushi

Adel 33 är en crossover-restaurang med sushibar som serverar modern och klassiskt sushi baserad på fräscha råvaror. Vi serverar vår sushi modern och klassisk i centrala Visby, Gotland. Vill ni beställa hämtmat går det bra att beställa sushi take-away. Vår avhämtning sker under ordinarie öppettider, det går även bra att beställa catering.

Här på Adel 33 så tillagar vi modern sushi. Vi flamberar, har färska kryddor, majonnäs & annat gott. Vid allergier tillfråga servisen.

thai thai

Sushibar


Efterrätt

Postres

Efterrätter

 

Efterrätter

Tyvärr erbjuder vi inte våra efterrätter till avhämtning.